Kryetari Shala, priti në takim ministrin Selimi

Kryetari Shala, priti në takim ministrin Selimi

ryetari i Gjykatës së Apelit z.Hasan Shala, ka pritur sot në takim ministrin e Drejtësisë z.Selim Selimi

Prishtinë, 10.06.2020 – Kryetari i Gjykatës së Apelit z.Hasan Shala, ka pritur sot në takim ministrin e Drejtësisë z.Selim Selimi.Duke i uruar për poziten e re, Shala e njoftoi mysafirin lidhur më punën dhe veprimtarinë e Gjykatës së Apelit, por edhe disa nga sfidat që po e percjellin këtë institucion, siç është numri i madh i lëndëve të pazgjidhura në leminë civile si dhe numri i pa mjaftueshme i gjyqtarëve dhe stafit mbeshtetës. Megjithatë, Shala theksoi se Gjykata, brenda ketyre kapaciteteve po punon në maksimum që t’i kryej detyrat dhe pergjegjësitë e veta institucionale, angazhim ky që nuk ka munguar as gjatë kohes së masave pandemike.Nga ana tjetër ministri Selimi theksoi se do të ofrojë përkrahje të pa rezervë për gjykatat në kuadër të mandatit kushtetues dhe ligjor që ka.