Kryetari Totaj, priti në takim, Drejtorin Rajonal të Policisë së Republikës së Kosovës – Regjioni Prishtinë, nënkolonel Fehmi Xhafa me bashkëpunëtorë

Kryetari Totaj, priti në takim, Drejtorin Rajonal të Policisë së Republikës së Kosovës – Regjioni Prishtinë, nënkolonel Fehmi Xhafa me bashkëpunëtorë

Prishtinë, 25.10.2022 – Kryetari Totaj, priti në takim, Drejtorin Rajonal të Policisë së Republikës së Kosovës – Regjioni Prishtinë, nënkolonel Fehmi Xhafa me bashkëpunëtorë.

Gjatë takimit u diskutua rreth temave me interes të përbashkët, që ndërlidhen me çështjet e sigurisë dhe ofrimit të kushteve që garantojnë siguri të nivelit të lartë.

Kryetari Totaj, shprehu përkushtimin e tij, në thellimin e bashkëpunimit në mes të dy institucioneve.