Gjykata e Apelit

Orari i Seancave

Koha Rasti Nr. i Sallës Gjykatësi/ja Statusi
10:00 401/2023-Blerja, posedimi , shpërndarja dhe shitja e pa autorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge D11 Hashim Çollaku Caktuar
10:00 518/2023-Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve dhe substancave psikotrope dhe analoge D11 Afërdita Bytyqi Caktuar
10:15 512/2023-Dhunimi në tentativë dhe lëndim i lehtë trupor D11 Afërdita Bytyqi Caktuar
10:20 440/2023-Vrasje e rëndë D11 Hashim Çollaku Caktuar
10:25 520/2023-Vrasje e rëndë në tentativë D11 Afërdita Bytyqi Caktuar
10:30 423/2023-Dhunimi D11 Hashim Çollaku Caktuar
ORARI I PLOTË

Për të shikuar kalendarin mujor të të gjitha seancave dhe për të kërkuar seancën e caktuar ju lutem klikoni të gjitha oraret

Të gjitha oraret

Gjykata e Apelit
Aktgjykimet nga Gjykata e Apelit
Vendimet e Kryetarit/Procedurat Disiplinore
Vendimet per hedhje dhe refuzim te ankesave
Ankesat për shërbimet në Gjykatë
Paraqiteni ankesën tuaj