Në Gjykatën e Apelit kanë filluar punën 4 bashkëpuntore profesionale

Në Gjykatën e Apelit kanë filluar punën 4 bashkëpuntore profesionale

Prishtinë, 18 prill 2023 – Në Gjykatën e Apelit, kanë filluar punën 4 bashkëpunëtore profesionale, të cilat u pritën nga Kryetari i Gjykatës së Apelit Valon Totaj.

Kryetari Totaj, iu uroi mirëseardhje bashkëpunëtoreve profesionale duke ju uruar suksese në punën e tyre, njëherit ju premtoj se do të kenë mbështetjen e plotë të tij.

Kryetari Totaj, po ashtu nga bashkëpuntoret profesionale kërkoi angazhim dhe përkushtim maksimal, me qëllim të ngritjes së efikasitetit, transparencës dhe llogaridhënies së Gjykatës së Apelit.